Halaman

"Demi masa, sesungguhnya manusia itu (benar-benar)di dalam kerugian. Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh. Dan berpesan-pesanlah kamu (wahai manusia) dengan kebenaran, dan berpesan-pesanlah kamu dengan kesabaran".


Al-Asr : 1-3

Aku hanya peguam biasa-biasa, tetapi punya cerita luar biasa.. kerana, kamu mungkin tak bisa rasa, apa yang aku rasa...

Jumaat, 22 Mac 2013

Cuti tapi tak cuti..

Assalam semua,

Lamanya tak menulis!! Huwaa!! Miss my page soo much!

Hari ini saya bercuti. First time ambik cuti tahun ini. Konon nak joli katak sekejap, rupanya terpaksa jugak attend meeting dengan ex boss kat MAIS. Inilah namanya cuti dalam borang cuti jer, tapi bila diperlukan, kehendak peribadi terpaksa dikuburkan. Beri laluan kepada keperluan ummah dulu.

Konon bangun pagi sangat pukul 5. Berangan nak jogging kat tasik Shah Alam pukul 7 pagi. Tengok luar, gelap lagi, jadi seram pulak. (Alasan!!) Akhirnya saya end up menghadap lappy buat kerja office, dan terus emel pada my collegue kat office. Ini satu lagi contoh, cuti tapi tak cuti. Heeee...

Ok lah beb. Saya nak chow ni. Kol 9 meeting. Salam Jumuah Mubarakah! Jom amalkan sunnah Nabi di hari yang mulia ini. Banyak pahala percuma Allah nak beri. Okbai! Wassalam.

Truly Me,

NSJ
Shah Alam

2 ulasan:

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) berkata...

salm kunjungan dan rindu..akk ape khabar...? syni bar aktif semula berblog huhuh....

PAk JUSTAN DI BATANG berkata...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL