Halaman

"Demi masa, sesungguhnya manusia itu (benar-benar)di dalam kerugian. Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh. Dan berpesan-pesanlah kamu (wahai manusia) dengan kebenaran, dan berpesan-pesanlah kamu dengan kesabaran".


Al-Asr : 1-3

Aku hanya peguam biasa-biasa, tetapi punya cerita luar biasa.. kerana, kamu mungkin tak bisa rasa, apa yang aku rasa...

Khamis, 28 Oktober 2010

Tag : Beautiful Blogger..

Salam semua,

Sesungguhnya aku sangat bohsan malam ni, sebab Shikin dan Nora outing. Banyak jugak kerja aku bawak balik, kononnya nak mentelaah, namun aku belum start gear lagi. Sementara nak boost power dan energy, aku jawab lah tag dari Ana ni..:)

I. Thank the person who gave you this award
~ time kasih Ana :)

II. Tag to 15 awesome bloggers
~ Fuyoh!! Ramai tu! Yang ni gagal lah!! Hahaa.. Tak seramai kawan Ana yang rajin BW. Yang selalu layan, Dr Sam, Ayong, Pak Ngah, Nowa, Aliff.(ni aku tambah lagi atas nasihat kawan2..:P White Rose, Shima, Azza, Elly, Brutalsolo, Wahnuar, Tukang karut, Anastasyea..) jawab jangan tak jawab!

III. Tell 7 things about yourself
~single mingle
~suka games (indoor, outdoor, PC)
~suka dok Shah ALam
~benci orang yang tak jujur dan berpura-pura
~suka Maher Zain
~suka tolong orang
~suka menulis

10 ulasan:

white rose berkata...

letih nak menjawab tag ni...
kalo tak buat, nanti org tak tag kita pulak...

naseb baik akak tak tag sy...

TERIMA KASIH BANYAK2...

ana berkata...

kak hani patut tag WR,dia akan jd org yg menghentikn tag nie dgn tak tag org lain...hahahahaha

elly berkata...

Salam hunny...salam kenal..membalas kunjungan...selalu ye bawak balik keje ke umah....rajinnya...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

aku berkunjung kerana elly paksa aku

Hunny berkata...

WR,
kak Hani lupa nak tag hang.. sekarang jugak kak hani tag! hahaha..:sila jawab yerr..:)

Hunny berkata...

ana,
I dah tag..:P

Hunny berkata...

Elly,
bawak balik jer lebih, buatnya?? Hehehe.. diam diam sudahlah..:P

Hunny berkata...

Brutalsolo,

kerna terpaksa, aku mentag hang jugak! ahhaha..:D

Hunny berkata...

Elly, i tag u jugak..:P

SHIMA berkata...

hehe...

lawak ar kak hani nie. kan shima yg tag award ni kat kak hani ngn kak ana, shima balik yg kena tag...wakakaka....