Halaman

"Demi masa, sesungguhnya manusia itu (benar-benar)di dalam kerugian. Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh. Dan berpesan-pesanlah kamu (wahai manusia) dengan kebenaran, dan berpesan-pesanlah kamu dengan kesabaran".


Al-Asr : 1-3

Aku hanya peguam biasa-biasa, tetapi punya cerita luar biasa.. kerana, kamu mungkin tak bisa rasa, apa yang aku rasa...

Sabtu, 27 November 2010

Diari : Kalah bukan bererti tak pandai main..

Salam semua,

Lebih kurang jam 1.30 tengahari, perlawanan persahabatan antara Kelab Sukan dan Kebajikan MAIS dengan KASKA 12 Brigade, Angkatan Tentera Malaysia selesai. Berikut adalah keputusan perlawanan:-

Kategori Lelaki:

Bola Sepak : ATM menang
Bola Tampar : ATM menang
Pingpong : MAIS menang
Badminton : ATM menang
Takraw : ATM menang

Kategori Wanita

Bola Jaring : MAIS menang
Bola Tampar : MAIS menang
Badminton : ATM menang

 Sedih kott!

Entry ini ditulis sebab nak bagi puas hati kat diri sendiri, sebab kalah tipissss sangat dengan  Team B diorang. Aku dan Nora menang game pertama lawan Team A ATM, Ely dan Nor kalah game ke 2 lawan Team B ATM. Then, sebab both team ada 2 grup jer, kami tie (seri) 1-1. Jadi, yang menang kena lawan yang menang. Result final game kami ATM vs MAIS : 21-17, 21-23, 21-19.

Kitorang terpaksa terima hakikat kitorang kalah 2 mata ajer dengan ATM masa rubber game. Walaupun kami kalah, tak bererti kami tak pandai main ok? Nizam kata, next year kita akan buat friendly match lagi dengan diorang. Kali ni,kat Kem Sg Besi pulak. Nora, peluang untuk rebut balik 2 mata tu..:P

Kawan-kawan di MAIS, especially the brothers. Perlengkapkan diri dari sekarang. Kembalikan maruah kita. Kalau ada hadiah, lagi bagusss!!! Akhir kata, majulah sukan untuk MAIS. Sekian.

"Badan Sihat Otak Cergas"
Nurhani
Shah ALam

14 ulasan:

..nOWa.. berkata...

oh yeahh!

white rose berkata...

akak main bola tampar ke?
sy ade games jugak bulan 7 aritu...
wakil perak tengah...

kalah...huwaa...
tapi xde, tahun depan ade lagi...

Abd Razak berkata...

Assalamualaikum...

Takpe walaupun kalah, cuba lagi lain kali...ukhwah tetap terbina kan!

Hunny berkata...

Nowa,

Next year ok?:P

Hunny berkata...

WR,

Kak Hani men badminton beregu dengan Nowa. Next year kami import u lah main dgn kami? Amacam?

Hunny berkata...

En Razak,

Benar sekali..:)

Sharinginfoz berkata...

sangat setuju

Hunny berkata...

Sharingnfoz,

Setuju yang mana?:P

Heidi Shafiq berkata...

wahh.. dah lame aku x join perlawanan sukan ni.. :)

Hunny berkata...

HS,

Apa lagi.. moh lerr..:)

Khairy berkata...

hebat gile ATM...hampir smua di conquered...boleh wakil malaysia ni..hehe

Hunny berkata...

Khairy,

I guess sebab lawan MAIS. Depa sumer fit, kami ni FAT.. Tu pasal la kalah.. eheheheh..

DrSam berkata...

salam hunny. takpe kalah, namapun perlawanan persahabatan. Yang penting ukhuwah terjalin.

Hunny berkata...

Dr Sam,

Insyaallah...Itupun yang diharapkan..:)